Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

„Miért emelkedett a benzin ára?” – kérdezi a Népszabadság. A bukaresti árelv szerint az árakat nem a pillanatnyi világpiaci árak, hanem a legutóbbi öt év árváltozásai határozták meg. A szovjet kőolaj árában most érvényesül a 3 évvel ezelőtti második olajrobbanás hatása.

A minisztertanács rendelkezik a közületi autóbuszok hatékonyabb kihasználásáról. A nem tömegközlekedést lebonyolító autóbuszok után a vállalatoknak 30–60 ezer Ft járulékot kell fizetni. Érvényt kell szerezni annak, hogy a dolgozók a jogszabályokban meghatározott összegért vegyék igénybe a közületi autóbuszt és ezt a térítési díjat ne vállalja át tőlük a munkáltató.

„Egyre hosszabb a sora azoknak a hazai autóvásárlóknak, akik makacsul kitartanak elképzeléseik mellett és Ladára fizetnek be” – írja a Heti Világgazdaság. A Merkurnál nyilvántartott 240 ezer előfizető csaknem fele Ladára vár.

Módosul a gépjárművek kötelező felelősségbiztosításáról szóló rendelet. → 1991. február 28.

Kihirdetik a Magyarország és az NSZK között a nemzetközi forgalomban részt vevő közúti járművek adóztatásáról szóló megállapodást.

Kecskeméten megnyílik az 54. sz. főúthoz csatlakozó közúti felüljáró.

Kihirdetik a Magyarország és Tunézia között a nemzetközi közúti fuvarozásról szóló megállapodást.

A lengyel légitársaság Varsó–Budapest közötti járatát Münchenbe térítik.