Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

Magyarország és Szlovénia megállapodást ír alá a menetrend szerinti légi járatokról.

A Magyar Gépjármű-importőrök Egyesülete a versenysemlegesség megsértésének tartja, hogy a kormány vámmentességet ad a Ford egyik kisautójának, miközben felemeli az összes többi áruszállító jármű behozatali vámját.

A kormány határozatot fogad el a nemzetközi kombinált áruszállítás megindítását, fejlesztését célzó, az Európai Közösség irányelveivel harmonizáló ked­vezményekről.

A kormány engedélyezi nemzetközi forgalomra alkalmas vasúti személyszállító kocsik hitelből, állami garanciával történő beszerzését. A MÁV vásárolhat 76 db Z1 típusú vasúti kocsit spanyol bankhitelből.

A kormány dönt, hogy az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banknak az M0-s autópálya 1/A szakaszára vonatkozó finanszírozási kölcsönegyezmény létrehozására irányuló kezdeményezését elfogadja.

A kormány 4,1 millió USD értékben garanciát vállal az Ikarus Jármű­gyártó Rt. 300 db-os iráni autóbusz-megrendeléséhez.

A főváros módosítja a Budapesti Közlekedési Vállalat tarifáit.

Magyarország és Írország légközlekedési, valamint közúti személy- és árufuvarozási egyezményt ír alá.

Budapest belvárosának déli részén forgalomcsillapító intézkedéseket vezetnek be. Megszüntetik az átmenő forgalmat a Váci utca déli részén.

A kormány elutasítja a Fővárosi Önkormányzat tervét a Dél-Buda–Rákospalota közötti metróvonalról.