Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

A fegyveres erők sorállományú nős tagjai 24, a nőtlenek 6 alkalommal díjmentesen utazhatnak 2. kocsiosztályon szabadságra és eltávozásra.

A kormány a Kálvin tér és Etele tér közötti metrószakasz megépítésével foglalkozik. A bizonytalansági tényezők (finanszírozás) következtében a kormány úgy dönt, nem fogadja el a metróépítésre vonatkozó orosz ajánlatot.

Az M Három Konzorcium elnyeri a Gyöngyös–Füzesabony közötti 43 km-es autópályaszakasz kiépítésére kiírt nemzetközi versenytárgyalást.

A Dácia expresszt Újszász és Tápiógyörgye között a nyílt pályán kirabolják. A rablók a vészféket meghúzva próbálnak elmenekülni, a rendőrség 9 gyanúsítottat letartóztat.

Éjszaka több mint 1000 rendőr megszállja a fővárosból kivezető fontosabb utakat. Az átfogó razziában több mint 8500 járművet átvizsgálnak.

Az évben tizenegyedik alkalommal változik meg a benzin ára. A MOL Rt. 2–2,5 forinttal emeli a benzin árát.

Átadják a forgalomnak a 44. sz. főút Kecskemétet elkerülő szakaszát.

Egy kerületi bíróság elsőfokú ítéletében kirívóan magasnak minősíti az M1-es Győr–Hegyeshalom közötti szakaszán az autópálya-használati díjat.

A főváros a Budapesti Közlekedési Vállalat tarifáinak 24,9%-os emeléséről dönt.

A fővárosi közgyűlésen a koalíció és az ellenzék egyaránt támogatja, hogy a Dél-Buda–Rákospalota metró első szakasza az Etele tér–Keleti pályaudvar között épüljön meg.