Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

Átadják a forgalomnak a Vácot elkerülő 15 km-es útszakasz, amely tehermentesíti a várost az eddigi nagy forgalom egy részétől.

Átadják a forgalomnak a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszát. A 44-es főút egyre nagyobb szerepet játszik az Európa és Balkán közötti forgalomban. A központi költségvetés és az Útalap mellett Phare-­segély teszi lehetővé a beruházás megvalósítását.

Hatéves szünet után újraindul a vasúti közlekedés Pécs és Eszék között.

Megkezdik az M3-as autópálya gödöllői felhajtójánál az első fizetőkapu építését.

Felemelik jármű önkényes elvétele után járó büntetési tételt, mivel az autólopás több tízmilliárdos illegális iparággá vált Magyarországon. 1989 és 1996 között ötszörösére emelkedett az ellopott gépjárművek száma.

Életbe lép a módosított KRESZ. A kijelölt kerékpárúton haladó kerékpárosok minden esetben előnyt élveznek a gépkocsikkal szemben.

Az M3-as autópálya díjasítása ellen tüntet tizenhét, Budapest és Hatvan közötti település. Több kilométeres egybefüggő forgalmi dugó alakul ki az M3-as autópályán.

A Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium bejelenti, 47 alkalommal egyeztetett az M3-as autópálya építéséről, a polgármesteri hivatalok kiadták az összes szükséges hatósági engedélyt. A minisztérium szerint az autópályák további építésének, valamint fenntartásának költségeit nem viselheti azonos mértékben minden magyar állampolgár.

A Csepeli szabad kikötőben átadják rendeltetésének az Agro­ter­mi­nál Kikötői Átrakodó Rt. fedett raktárbázisát.