Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

Drágul a fővárosban a parkolás. A legmagasabb tarifát (240 Ft/óra) a budai vár területén kell fizetni.

A Jugoszlávia elleni légi csapásban részt vevő NATO-repülők használhatják Magyarország légterét és repülőtereit.

A 100 ezredik Magyarországon gyártott Suzuki Swiftet átadták a tulajdonosának – írja a Népszabadság. A Magyar Suzuki Rt. 16 milliárd forintos beruházást hajt végre és felkészül a Suzuki–General Motors együttműködésében készülő új kisautó sorozatgyártására.

Debrecenben a MÁV Járműjavító Kft. 550 kéttengelyes, eltolható, alumínium oldalfalú teherkocsi gyártásáról szerződést köt az ABB Daimler Benz Transportation GmbH-val. A megrendelés értéke 2,5 milliárd forint.

Magyar vasúti kocsik nem lépnek jugoszláv területre. A jugoszláv szerelvények, saját személyzetükkel Szabadka és Röszke között, a magyar szerelvények, MÁV-személyzettel Szeged és Röszke között ingáznak. Így az utasok átszállással érik el célállomásukat. Röszke és Horgos között a teherforgalom szünetel.

Fél évszázados szünet után ismét gyárt autóbuszokat a Rába Rt.

Megszűnik az ólmozott benzin forgalmazása Magyarországon. A benzinkutak csak ólmozatlan 91-es, 95-ös, 98-as motorbenzint árusítanak. Az intézkedés mintegy 500 ezer személyautót érint. A számítások szerint évente 80 tonna ólom nem kerül a levegőbe.