Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

Átadják az M0-s körgyűrűnek az M3-as autópálya és az új 2-es főút közötti 3,5 km-es szakaszát. A beruházás költsége: 9,6 milliárd Ft.

Átadják a Lánchíd 150. születésnapja alkalmából a híd új díszkivilágítását.

A főváros megnyeri az ún. metrópert. Az államnak nem állt jogában egyoldalúan, azonnali hatállyal felmondani a szerződést.

„Becslések szerint hazánkban csaknem ötezer kisebb-nagyobb vitorlás hajó szeli tavainkat és a tulajdonosaik kilencven százaléka kora nyáron a Balatonnál ereszti vízre árbocosát. Néhány száz tehetősebb hazánkfia ma már az Adria partján tartja méregdrága jachtját…” – írja a Magyar Nemzet.

A kormány döntése szerint a jövőben is ingyen utazhatnak a 65. év feletti magyar állampolgárok a vasút másodosztályán, a távolságiautóbusz-közlekedésben, a Budapesti Közlekedési Vállalat HÉV-vonalain, valamint a helyi közlekedésben.

A gazdát cserélő használt gépjárműveket új okmányokkal látják el.

Emelkednek a személygépkocsik autópályadíjai Hegyeshalom–Győr között, valamint az M5-ös autópályán. Budapest–Kecskemét között 1250 Ft helyett 1350 Ft-ot kell fizetni.

A Budapesti Közlekedési Vállalat Rt. jegyválasztéka átszállójeggyel és két hónapos diákbérlettel bővül. Az egyszeri átszállásra jogosító átszállójegy ára 160 Ft.

A MÁV szerződést köt a Zalahidak konzorciummal a magyar–szlovén vasúti összeköttetés megteremtéséhez szükséges völgyhidak felépítéséről.