Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

Megalakul a Nemzeti Autópálya Rt. A 100 millió forintos tőkével megalakuló autópálya-társaság 99%-ban a Magyar Fejlesztési Bank, 1%-ban a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium irányítása alatt áll.

Magyar–szlovén vasúti árufuvarozási megállapodást írnak alá. Magyarországról Koper kikötőjébe irányuló gabonaszállításhoz a szlovén vasutak 300 speciális kocsit bocsát rendelkezésre.

Aláírják az Esztergom–Párkány közötti Mária Valéria híd újjáépítéséről szóló kormányközi egyezményt.

Magyar–horvát vasúti és kikötői árufuvarozási megállapodást írnak alá.

A rijekai kikötő közös üzemeltetésére és felújítására magyar–horvát vegyesvállalat alakul. A Ganz Rijeka Port Rt. többségi magyar tulajdonban van.

Kétegyháza–Mezőhegyes–Új­szeged vonalon ünnepélyes keretek között átadták a mellékvonali rádiós forgalomirányító rendszert, amely lehetővé teszi a kezelői munkakörök megszüntetését. A beruházás költsége 580 millió Ft.

A Székesfehérvár–Szombathely vasútvonal Pétfürdő állomás és Öskü megállóhely közötti 3,2 kilométeres szakaszon pályakorrekciót hajtanak végre.