Az oldalon lévő Célzott keresés használatával, illetve a bejegyzések alatt található címkék segítségével könnyen megtalálhatja az Ön által keresett kronológiát

Átadják a forgalomnak a 3-as főút Miskolcot elkerülő útjának mintegy két kilométeres szakaszát. Az útszakasz építési költsége 542 millió forint.

A kormány megígéri, hogy 25 dollár feletti világpiaci olajár mellett nem emeli tovább az üzemanyagok jövedéki adóját. Fuvarosdemonstráció nem fenyeget.

Bejeződik a Felsőzsolca–Hidasnémeti–országhatár közötti vasútvonal pályafelújítása. A program 3 milliárd Ft-ba kerül. A Kassa–Miskolc közötti vonalon a vonatok újra 100 km-es sebességgel közlekedhetnek. A menetidő 23 perccel rövidül.

A közlekedési tárca közleményben tudatja, hogy az Európai Unió jóváhagyta az Esztergom–Párkány közötti híd újjáéptésére kiírt tender elbírálását. Az EU a beruházás teljes költségének több mint a felét fedezi.

A közlekedési miniszter bejelenti, új vasúti stratégiát készíttet. A MÁV kettéválasztása pályavasútra és szolgáltató vasútra, lekerül a napirendről.